• darkblurbg
 

Nanno Siegers, Dronehub/RLS1957;

Frans was verantwoordelijk voor het programma Logistiek Energie en Drones (LED). Frans staat graag op om zijn analyse duidelijk te maken over hetgeen wat inhoudelijk besproken wordt in een projectgroep. Dat doet hij op een plezierige en professionele wijze waardoor deelnemers zijn analyse snel en graag omarmen. Maar daar stopt het niet, vervolgens voegt hij meerwaarde toe doe conceptuele creaties en perspectieven toe te voegen die deelnemers laten excelleren. Zo brengt hij ideeën verder naar een aanpak, professioneel, prettig en humorvol. Kortom heb je een idee of proces dat een 'slinger nodig heeft? Bel Frans, hij kan je helpen...

 
Flip Glas, Caparis:

"Uitstekend strategisch inzicht op marketing/sales gebied; doelgericht; weet sales- en lijnmanagement met gezamenlijke doelstellingen te verbinden; volhardend; creatief (bedenkt alternatieven tot doel bereikt is); bouwer van salesafdelingen; Netwerker"
"Frans is een verbindende schakel binnen het bedrijf en met de markt. Werkt op strategisch niveau, heeft vernieuwende ideeën en voert deze uit. Pragmatisch en resultaatgericht"

 

 
Hylke Heidstra, Bair BV:
"Frans is doing a great job structuring our distribution model and sales process."
 
Peter van der Veer, Raab Karcher BV:
"Frans weet als programma manager als geen ander de onderlinge relaties en afhankelijkheden tussen de projecten vast te stellen. Hij gaat efficiënt en doelgericht te werk met oog voor detail. Is scherp op nieuwe ontwikkelingen in de markt en weet deze direct te benutten. Communicatief erg goed binnen alle geledingen van een organisatie. Een zeer prettig persoon om mee samen te werken"