• darkblurbg
    Deelnemer aan de Elfwegentocht 2018

Vraag mij om te investeren of participeren

Zoek je een investeerder die actief meedenkt?

Voor mij is er niets leuker dan bedrijven opzetten, uitbouwen, laten groeien en op eigen kracht laten vliegen. Ik hoef er niet per se zelf in te zitten om mij er helemaal op te kunnen storten.

Zoek jij een partner, vennoot, investeerder, interim-manager in welke vorm dan ook. Dan kan ik meedenken en meesturen. Innoveren, motiveren en inspireren, of ‘ons’ in contact brengen met de juiste partijen.

Het resultaat:

Met deze vorm van externe investering krijg je actieve participatie. Tijd en aandacht die zoveel belangrijker zijn voor je groei dan alleen geld.

Voor wie is dit geschikt?

Voor bedrijven met een puur, eerlijk en goed product. Of het nu in de voeding is, of iets met energie, vervoer… als we er als maatschappij of als wereld maar wat aan hebben.

Voorbeelden:

Woonkansen bieden aan jongeren in hun eigen dorp: www.blijfhierwonen.nl

Drentse Aa Zuivel in Rolde: http://drentseaazuivel.nl

Waarom bij mij?

Omdat ik durf te falen, maar vooral heel veel wegen weet waardoor je dat voorkomt. Vanwege mijn passie en betrokkenheid waarbij er toch duidelijk één kapitein op de brug staat, en dat ben jij 

Wat kunnen we doen?

Ik help je om de markt in beeld te brengen. Jouw blinde vlekken te ontdekken. Te verbinden en door te ontwikkelen in een zo hoog mogelijk tempo. Om een pilot uit te rollen of een partner te zoeken, indien nodig. Waar ik meester in ben: het zoeken van oplossingen bij elke barrière die we tegenkomen.

Garantie

Ik beloof je geen gouden bergen, maar ik geef je wel de garantie dat ik niet streef naar overname. Ik hoef geen dikke sigaar en vergaderingen op een Chesterfield, ik wil actief helpen om je te laten groeien met je bedrijf. 

En meer inhoudelijk?

Dat bespreek ik graag in een reële zetting, met jouw bedrijf als voorbeeld. Laten we eerst eens beginnen met een kop koffie samen. Goede koffie graag, dat wel. Op het kaartje op de contactpagina zie je waar ik graag afspreek.

Stel jij een datum voor?