• darkblurbg

Huur mij in als projectleider

Moet je project snel en krachtig van de grond komen?

Heb je wel de mensen, de ambities en de ideeën? Maar kamp je ook met volle agenda’s, weet je niet precies waar je ontbrekende kennis kunt halen en ben je bang dat jullie achter het net vissen als je project niet snel gaat draaien?

Begrijpelijk. Want hoeveel geweldige ideeën bloeden er niet dood door oeverloos gepraat? Juist in de opstartfase zie je de gouden bergen duidelijk voor je, maar vormen ook de bezwaren en obstakels nog een enorme hindernis.

Het inhuren van externe partijen klinkt in dit stadium aantrekkelijk, maar voelt wellicht ook alsof je nóg meer zult moeten vergaderen. Een dilemma.

Maar hoe klinkt dan het inhuren van één externe man?

Ik ben je project- of programmaleider op het gebied van innovatie.

Ik werk zelfstandig, alleen. Maar ondersteund door een enorm netwerk, inmiddels nationaal én internationaal.

Dat maakt dat ik snel schakel. Snel mensen met elkaar in contact kan brengen. En zelf mijn handen vrij houd om ons project aan te jagen.

Snelheid is resultaat

Snelheid is alles. Natuurlijk, het moet wél goed. Maar in de huidige wereld is ergens de eerste in zijn steeds vaker van doorslaggevend succes.

Dat vereist omdenken. Andere wegen zoeken om in Rome te komen, want aan de eindbestemming gaan we niet tornen.

Om zeker te weten dat die eindbestemming bij iedereen er hetzelfde uitziet, kan ik het Canvas Business Model inzetten om die voorbereidingsfase vooral praktisch uit te werken, zonder paginalange rapporten.

Wat maakt dit bijzonder?

Mijn manier van werken is vergelijkbaar met de renovatie van een oud monumentaal pand. Omdat de praktijk nooit zo rechtlijnig is als je zou wensen, heeft het geen zin om urenlang aan de tekentafel te zitten.

Begin maar gewoon. Zet een stevig casco neer. Kijk waar het wrikt en bedenk een alternatief.

Pas daarna schrijf je de procedures. Ga je verder invullen. En noteer je wat wél werkt, zodat je dit systeem kunt doorontwikkelen of uitrollen op grotere schaal.

Eerst opstarten, of lostrekken. Dan opwerken, bestendigen en overdragen. Niets mooier dan dat!

Zijn wij een partij voor elkaar?

Mijn expertise is het grootst in de brede problematiek van het platteland: bereikbaarheid, leefbaarheid. Ik ga voor duurzaam en mijn kennis van onbemand vervoer is uniek voor heel Nederland, durf ik inmiddels te zeggen.

Voorwaarde is wel dat je een mooi project hebt, of een grote ambitie, binnen mijn werkgebied: de drie noordelijke provincies, of alles boven de lijn Lelystad-Zwolle.

En dan nog wat: ik heb veel energie. ‘Drietachtig’ als bedrijfsnaam staat voor buiten je eigen cirkeltje kijken en die ervaring gebruiken. Maar óók voor 380 volt: ik ben de krachtstroom die je project aanjaagt.

Daarbij heb ik wel openheid, vertrouwen en transparantie nodig. Een eerlijk begin en teamleden die uren en handjes krijgen om dingen daadwerkelijk tot uitvoering te brengen. 

Klinkt het goed? Wil je kennismaken? Op korte termijn heb ik mijn agenda nog vol. Op de iets langere plek krijg ik weer ruimte voor nieuwe projecten.

Menige organisatie heeft positieve ervaringen met mij:

"Frans is een verbindende schakel binnen het bedrijf en met de markt. Werkt op strategisch niveau, heeft vernieuwende ideeën en voert deze uit. Pragmatisch en resultaatgericht"

Caparis.

Koffie drinken en eens overleggen?

Of bekijk hier eerst mijn afgeronde projecten